BaiYok | Ingredienten
BaiYok | Ingredienten
BaiYok | Ingredienten
BaiYok | Ingredienten
BaiYok | Ingredienten

Sawadee! Welkom bij Thais restaurant BaiYok

Reserveren

Een culinair stukje Thailand

In januari 2004 zijn wij gestart met Thais restaurant BaiYok geopend aan de Zwolse stadsgracht. Sinds die tijd kunt u bij ons genieten van de vele culinaire verrassingen, die de Thaise keuken te bieden heeft. Onze gerechten worden bereid met verse Thaise kruiden en groenten, volgens de klassieke wijze en authentieke smaken en met oog voor detail. BaiYok is een hartverwarmende, gastvrije plek om echt te kunnen genieten van de veelzijdigheid van de Thaise keuken.

Wij hopen u binnenkort graag een keer te mogen ontmoeten.

Yaowanuch Arpamo en Paul van der Helm

 

Uitslag loterij 2024.

De uitslag van de loterij vind u op de pagina http://www.baiyok.nl/nieuws op deze website.

Lees verder

Normale openingstijden restaurant

Wij zijn elke dinsdag t/m zondag geopend vanaf 17.00 uur.

8 juni: Zwolse Halve Marathon

Het restaurant is op 8 juni de hele avond te voet bereikbaar vanaf de oversteekplaats bij Diezerpoortgarage. En de Diezerpoortgarage is de hele dag per auto bereikbaar, wanneer u over de Zwartewaterallee, gevolgd door de Middenweg, of  via de Meppelerstraatweg naar de Van Wevelinkhovenstraat rijdt.

BaiYok voor thuis is op 8 juni open tot 18 uur. De binnenstad wordt dan tussen 18 en 23 uur afgesloten i.v.m. de Zwolse Halve Marathon. Wanneer u later op de avond thuis Thais wilt eten, kunt u dit ’s middags al ophalen en krijgt u er van ons een opwarminstructie bij.

 

 

Recensies

Google beoordeling
4.6