Menukaart

Onze menukaart is vanwege de coronacrisis aangepast. Omdat wij onze restaurant capaciteit maar voor minder dan 40% kunnen benutten hebben wij de kaart ingeperkt. Nieuw is dat wij open zijn voor de lunch op zaterdag en zondag van 13 tot 17 uur.

A la carte eten is alleen mogelijk op dinsdag t/m donderdag tussen 16 en 17.30 uur en tijdens de lunch in het weekend (za. t/m zo. vanaf 13 uur).
Voor het diner kunt u kiezen uit 7 verschillende driegangen menu's v.a. 39,75 euro p.p. (vegetarisch 34,75 euro p.p.). Deze menu's zijn niet in beton gegoten, maar passen wij graag voor u aan, wanneer u bijvoorbeeld uw favoriete gerecht wilt bestellen.

Alle menu's worden geserveerd met witte rijst. Gebakken rijst of gebakken noedels kunt u bijbestellen.


Onze menukaart is trouwens bijna geheel glutenvrij, uitgezonderd 3 voorgerechten en de gebakken uitjes op de gele curry. Ook worden er nauwelijks melkprodukten gebruikt. Zie verder allergenen.