Informatie allergenen

In een speciale allergenen menukaart hebben de aanwezigheid van de meest bekende allergene stoffen in de door ons geserveerde gerechten weer te geven. Deze menukaart ligt voor u ter inzage in het restaurant. Indien gewenst kunt u deze menukaart raadplegen. Bij twijfel kunt u uiteraard ook navraag doen bij een van onze medewerkers.

Het betreft de volgende allergene stoffen:

-    Gluten
-    Ei
-    Vis
-    Pinda
-    (cashew-)noten
-    Soja
-    Melk-lactose
-    Selderij
-    Sesamzaad/-olie
-    Schaaldieren
-    Schelp-/weekdieren

Andere bekende allergenen, zoals mosterd, sulfiet en lupine komen in de ons gebruikte producten voor zover bekend niet voor.
Ons menu is overigens voor een heel groot deel glutenvrij en bijna geheel (melk-)lactose vrij.  
Overigens kunnen wij, ondanks een zorgvuldige bestudering van de door onze gebruikte producten en de door onze leveranciers en producenten verstrekte informatie, niet garanderen dat de in deze menukaart opgenomen informatie voor 100% juist is.